Харківські волейболісти перемогли на міжнародному турнірі

Понеділок, 25 вересня 2017, 18:08
Турнір пройшов на Кубок міського голови Кросно (Польща)
Харківські волейболісти перемогли на міжнародному турнірі

Харківська команда «Локомотив» успішно виступила на X Міжнародному турнірі з волейболу на Кубок міського голови Кросно (Польща), - повідомляє «Справжня Варта».

Суперниками клубу на цьому турнірі були віце-чемпіон Аргентини «UPCN San Juan VC», італійська команда серії «А» «Gi Group Monza» і польська «Ассеко Ресовія».

У перший день турніру «Локомотив» поступився полякам з рахунком 0:3, але поітм переміг аргентинців і італійців з рахунком 3:0 в обох матчах. У підсумку, харківський «Локомотив» вперше в історії став переможцем престижного міжнародного турніру в Польщі.

Як раніше писала «Справжня Варта», харківські студентки підкорили Тайбей.

Золоту та бронзову медаль у змаганнях з художньої гімнастики завоювала студентка Національного юридичного університету Марина Макарова. Чемпіонкою Універсіади вона стала в багатоборстві. Разом з Мариною до складу української команди увійшли Валерія Гудим, Дарина Сич, Анастасія Подрушняк та Аліна Бихно. За свій виступ українки отримали від суддів переможні 33.550 бали. Найближчих суперниць, команду Тайбея, яка посіла друге місце, вони випередили на 1.550 бали.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments