Збірна України з артистичного плавання завоювала чотири золоті та одну срібну медаль заключного етапу Світової серії

Вівторок, 26 вересня 2017, 19:56
Збірна артисток/так тепер називаються пловці синхронного плавання/ повністю складається з харків’янок
Збірна України з артистичного плавання завоювала чотири золоті та одну срібну медаль заключного етапу Світової серії

У Ташкенті збірна України, до складу якої увійшли Анна Волошина, Ксенія Сидоренко, Анастасія Савчук, Єлизавета Яхно, Яна Нарежна, Олександра Кашуба, Аліна Шинкаренко, Валерія Апрелєва, Владислава і Марина Алексєєви, перемогла в усіх видах програми, окрім мікст-дуетів, де не виступала, - повідомляє «Справжня Варта»

Вихованки Олесі Зайцевої, Валерії Меженіної та головного тренера збірної України Світлани Саїдової посіли перші місця в змаганнях груп (183.8393 балів у сумі - за довільну та технічну програми), комбі (92.9333) та хайлайті (92.3333), впевнено перевершили в цих видах програми збірну команду Узбекистану, яка посіла другі місця.

Ще одну золоту медаль українки здобули в змаганнях дуетів. Анна Волошина та Єлизавета Яхно за свою технічну та довільну програми отримали від суддів у сумі 182.1780 балів. Друге місце з результатом 167.0070 балів посів дует з Білорусі, бронзова медаль дісталася парі з Узбекистану.

Анна Волошина в змаганнях солісток посіла друге місце з результатом 184.0493 балів. Перемогла в цьому виді змагань досвідчена іспанка Она Карбонель - 187.3419 балів. Бронзовою призеркою в соло стала Гульсанам Юлдашева з Узбекистану (155.0443).

Як раніше писала «Справжня Варта», збірна України з синхронного плавання повністю складається з харківських спортсменок (Анна Волошина, Єлизавета Яхно, Анастасія Савчук, Ксенія Сидоренко, Олександра Кашуба, Марина Алексєєва, Владислава Алексєєва, Валерія Апрелєва, Яна Нарежна та Аліна Шинкаренко).

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments