Антон Коробов став кращим шахистом у Люксембурзі

П'ятниця, 29 вересня 2017, 14:12
Антон переміг на міжнародних змаганнях з переконливим результатом
Антон Коробов став кращим шахистом у Люксембурзі

Йому вдалося випередити не менш тітулованих гросмейстерів Себастьяна Феллера /Франція/, Люка Ван Велі /Нідерланди/, Володимира Єпішина /Росія/, - повідомляє «Справжня Варта»

Антон переміг у «швидких» шахах та у бліці (гра з обмеженням часу на ходи і тривалістю самої партії).

У бліці харківський гросмейстер набрав 11 очок та на одне випередив француза Себастьяна Феллера і Люка Ван Велі з Нідерландів, які посіли, відповідно, друге та третє місце.

У «швидких» шахах (рапід) Антон здобув 8 з 9 можливих очок та також став переможцем. На рахунку Люка Ван Велі, який посів друге місце, було 7 очок, а замкнув трійку кращих росіянин Володимир Єпішин (5 очок).

Як раніше писала «Справжня Варта», член шахового клубу «Юридична академія» Павло Ельянов став лауреатом конкурсу «Шаховий Гетьман» як кращий шахіст України 2016 року.

В цьому році в конкурсі «Шаховий Гетьман» Павло Ельянов набрав 360 балів (23 опитаних поставили його на перше місце, 15 – на друге, 5 – на третє). У нинішньому опитуванні взяли участь 65 гросмейстерів. Конкурс відбувся вже в дванадцятий раз. Для Павла Ельянова це друга перемога.

У 2016 році Павло Ельянов, граючи першим номером збірної команди України, став срібним призером світової шахової Олімпіади.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments