Харківська поліцейська стала двократною чемпіонкою Європи з пауерліфтінгу

Неділя, 8 жовтня 2017, 09:28
Старший лейтенант поліції Олена Брюгген, оперуповноважена Немишлянського відділу поліції взяла золото у двох категоріях змагань та змогла посісти почесні перші місця в Чемпіонаті Європи з окремих вправ пауерліфтінгу.
Харківська поліцейська стала двократною чемпіонкою Європи з пауерліфтінгу

Співробітниця харківської поліції успішно змагалася у становій тязі та подолала штангу вагою 122,5 кг, а у жимі лежачи –  57,5 кг. Змагання проводились за правилами Української Бездопінгової Федерації Пауерліфтінгу. У липні цього року у Чемпіонаті України Брюгген подолала вагу у 100 кг та посіла перше місце. Це був її дебют. Розпочавши свою спортивну кар’єру з пауерліфтінгу у грудні 2016 року, вона виконувала норматив майстра спорту міжнародного класу. 

Минулорічні змагання принесли їй друге місце у відкритому Кубку Харківської області з бодібілдингу, класичного бодібілдингу, бодіфітнесу, менс-фізик і бікіні 2016, який проходив за правилами Національної Федерації бодібілдингу України та Міжнародними правилами бодібілдингу IFBB.

Як повідомляла «Справжня варта», нещодавно Світоліна вийшла у чвертьфінал турніру в Пекіні. Вона обіграла росіянку Олену Весніну. Еліна стала третьою ракеткою світу.  Такого результату вона досягла за стандартом Жіночої тенісної асоціації (WTA).

comments powered by HyperComments