Харківські тхеквондисти успішно виступили на чемпіонаті Європи

Вівторок, 7 листопада 2017, 22:47
Харківські спортсмени успішно виступили на чемпіонаті Європи з тхеквондо ВТФ серед юніорів, який проходив з 3 по 5 листопада в місті Ларнака на Кіпрі
Харківські тхеквондисти успішно виступили на чемпіонаті Європи

Участь у чемпіонаті взяли понад 500 спортсменів з 41 країни світу, повідомляє «Справжня Варта».

Віце-чемпіонкою у ваговій категорії до 46 кг стала харківська спортсменка Ольга Процветаєва. На шляху до медалі Ольга з рахунком 14:13 здолала суперницю з Хорватії, потім з рахунком 42:21 перемогла тхеквондістку з Польщі, а в наступному бою з рахунком 12:11 здобула перемогу над представницею Іспанії.

У півфіналі харків'янка перемогла з рахунком 13:1 суперницю з Угорщини і вийшла у фінал, проте перемога з рахунком 9:6 дісталася російській спортсменці. У напруженому поєдинку Ольга Процветаева завоювала срібну медаль.

Бронзовим призером чемпіонату у ваговій категорії до 51 кг став ще один харківський спортсмен Василь Котяш. Він стартував з перемоги 16:4 над тхеквондистом з Бельгії, потім з рахунком 18:8 переміг представника Ізраїлю, а в чвертьфіналі з рахунком 13:11 здолав спортсмена з Франції. Наступний півфінальний поєдинок проти росіянина Георгія Попова пішов не за сценарієм Василя, і, на жаль, взяти верх не вдалося. Харків'янину дісталася бронзова нагорода.

За підсумками змагань збірна України отримала дві медалі – срібну та бронзову.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments