«Локомотив» із Харкова впевнено в'їхав до півфіналу

Яша Томський  |  Вівторок, 9 січня 2018, 20:11
Тепер харківській команді доведеться посперечатися з «вінницькими».
«Локомотив» із Харкова впевнено в'їхав до півфіналу

Відбулися матчі третього (чвертьфінального) етапу розіграшу Кубка України серед чоловічих команд.

На цій стадії протягом двох днів клуби проводили між собою по дві зустрічі на майданчику одного з суперників, і якщо вони «ділили» перемоги порівну, то володаря путівки в півфінал визначав додатковий «золотий» сет.

У Харкові, в Палаці ігрових видів спорту «Локомотив», минулорічний фіналіст Кубка харківський «Локомотив» приймав вінницьку команду «Серце Поділля». У першій грі харківці упевнено виграли першу і другу партії (25:18, 25:19), але в третій «пригальмували» і поступилися 20:25. Однак, впевнено взявши четвертий сет, «Локомотив» виграв матч в рахунок 3:1.

Наступного дня для перемоги в другому поєдинку підопічним Ігоря Зябліцева вже вистачило і трьох партій – 25:18, 25:20, 25:21 (загалом 3:0).

Інша харківська команда «Юракадемія» грала в Хмельницькому проти тамтешнього «Новатора». Перший матч виграли господарі – 3:0, але в другому «юристи» у неабиякій боротьбі зуміли взяти реванш. 3:1. Таким чином, долю путівки до півфіналу довелося вирішувати в «золотому» сеті, і програвши його 14:16, харківські «юристи» поступилися «Новатору».

У двох інших парах все вирішилося в «основний» час. У Львові «Барком-Кажани» (чинний володар почесного трофея) двічі переграв команду ВК «МХП-Вінниця» в 3:1 і в 3:0.

У Чернігові тамтешній «Буревісник-ШВСМ» двічі з разунком 0:3 поступився єдиному на цій стадії кубкового розіграшу представнику вищої ліги – ТСК «МХП-Вінниця». Таким чином, в четвертий півфінальний етап розіграшу Кубка України вийшли: «Локомотив», «Новатор», «Барком-Кажани» і «МХП-Вінниця».

Ігри цієї стадії пройдуть 20 і 21 січня за тією ж формулою, що і в чвертьфіналі, а склад пар визначить жереб.

comments powered by HyperComments