Маркетинг фітнесу та спорту: як вижити в умовах жорсткої конкуренції і ЗСЖ-буму

Вівторок, 20 березня 2018, 11:00
20 квітня в Fabrika.Space відбудеться Sport Marketing Forum — новий спеціалізований захід, спрямований на розвиток маркетингової складової бізнесу в сфері фітнесу та спорту.
Маркетинг фітнесу та спорту: як вижити в умовах жорсткої конкуренції і ЗСЖ-буму

Сьогодні існує дуже багато різних напрямів індустрії спорту і фітнесу. Кожен з них заслуговує окремої уваги і користується популярністю. Але в даний час велика кількість фітнес-студій, фітнес-центрів і тренажерних залів ставить гравців ринку у тупикове становище.

В умовах ЗСЖ-буму виділятися не так-то й просто. Але можна. Якщо підключити правильний маркетинг і прокачувати не тільки квадрицепси, але й маркетингову стратегію.

Щоб зробити свій напрямок популярнішим, ніж інші, вивести свій бізнес в топ, потрібно докласти значних зусиль та володіти бездоганною конкурентною перевагою. А створення та реалізація маркетингової стратегії, як і будь-який інший бізнес-процес, вимагають постійного вдосконалення і розвитку.

Sport Marketing Forum, у першу чергу, бізнес-захід для:

  • тренерів, які розвивають власний бізнес;
  • тренерів, які працюють у фітнес-клубах і спортивних залах;
  • власників бізнесу спортивної та фітнес сферах;
  • керуючих, менеджерів і маркетологів спортивних клубів.

Головна мета форуму — обговорення найбільш актуальних маркетингових тем і створення умов для діалогу фахівців в області фітнес-індустрії України. 

Зробимо спорт ще популярнішим!

Квитки та детальна інформація.

comments powered by HyperComments