Дошипілися: харківську «Кобру» виганяють з чемпіонату

Четвер, 16 серпня 2018, 19:50
Харківська «Кобра» пропустить черговий матч футбольного чемпіонату Першої ліги.
Дошипілися: харківську «Кобру» виганяють з чемпіонату

Цього разу клуб не приїде у Кропивницький на матч п'ятого туру проти тамтешньої «Зірки».

«На адресу ПФЛ надійшов лист від ФК «Кобра» про те, що у команди немає можливості виїхати на матч п'ятого туру Першої ліги в Кропивницький. У зв'язку з цим ПФЛ передасть відповідні документи в КДК ФФУ. Рішення про зняття команди буде прийнято відповідно до Дисциплінарних правил ФФУ та Регламенту Всеукраїнських змагань з футболу серед команд ПФЛ», – повідомляє прес-служба ПФЛ.

Цікаво, що попередній матч (четвертого туру) в Харкові, де «Кобра» повинна була прийняти «Гірник-Спорт» і нікуди їхати їй не треба було, також не відбувся. З вини «Кобри».

Схоже, свіжосколочений в терміновому порядку з колишнього «Геліоса» і нікому не відомої «дворової» команди клуб, котрий з неабиякими «понтами» увірвався в професійний футбол, вилетить з нього геть, і згадки не залишить.

Втім, подібні проекти/прожекти вже були. Харківські вболівальники, хоч і з натугою, але певно пригадають такий собі ФК «Харків», збудований на розвалинах ФК «Арсенал» і вкраденої у Олександра Ярославського частини ФК «Металіст». Щоправда, те мертвонароджене одоробло (де президентом був одіозний Віталій Данилов) протрималося ледь більше року і навіть умудрилося відіграти пару футбольних сезонів...  

comments powered by HyperComments