Еліна Світоліна насолоджується устрицями і готується до зустрічі з Тетяною і Марією одночасно

Вівторок, 28 серпня 2018, 20:01
Перша ракетка України і сьома ракетка світу харків'янка Еліна Світоліна вдало розпочала свій шлях на US Open.
Еліна Світоліна насолоджується устрицями і готується до зустрічі з Тетяною і Марією одночасно

В рамках першого кола змагань Еліна Світоліна переграла американку Сачію Вікері. Вигравши перший сет з рахунком 6:3, українка повністю провалила другу партію. Втім, зібравшись із силами, Еліна в третьому сеті показала свій клас і розтрощила суперницю з рахунком 6:1.

«Ми обидві показали хороший теніс, у другому сеті Вікері зіграла на вищому рівні. У третьому сеті я намагалася швидко відреагувати на те, що відбувається, увійти в гру свіжою, – коментує свою перемогу Еліна Світоліна. – У стартовий день Великого Шолома я збрешу, якщо скажу, що ніхто не нервує. Це нормально, це частина тенісу, частина виступу. Я насолоджуюся грою під тиском, заради цього ми тренуємося, такі моменти надають тобі впевненості в собі. Коли почула, що вже в сьомий раз виступаю в Нью-Йорку, то не могла в це повірити. Тут відмінна атмосфера, відмінна їжа, мені подобаються тутешні устриці».

Таким чином, обігравши Вікері, Світоліна вийшла до наступного раунду турніру Великого Шолома. Де вона зустрінеться зі своєю кривдницею по Wimbledon – Тетяною Марією, яка в першому колі здолала Агнешку Радванську. Матч Світоліна VS Марія призначений на 29 серпня і має розпочатися о 18:00 за київським часом.

comments powered by HyperComments