Харківські спортсмени завоювали десяток нагород під час Чемпіонату Європи

П'ятниця, 31 серпня 2018, 11:32
Харків’яни здобули перемоги під час змагань з веслування на човнах “Дракон”
Харківські спортсмени завоювали десяток нагород під час Чемпіонату Європи

Чемпіонат проходив з 23 по 26 серпня в Брандербурзі (Німеччина). До змагань долучилися більше двох тисяч спортсменів з вісімнадцяти держав світу. На чемпіонаті були представлені всі вікові групи.  

У змаганнях серед молоді U-24 українська збірна, якою керував  головний тренер Ігор Гармаш, здебільш представляли харківські веслувальники. Вони завоювали “золото” на дистанціях 2000м, 1000м, 500м, 200м у різних класах, а також “срібло” - в міксті на дистанції 200м. Зокрема, харківські спортсмени здобули золоту медаль у міксті серед дорослих на дистанції 500м. 

Українська збірна під час змагань здобула 27 золотих, 17 срібних і 5 бронзових нагород. Їй дісталось друге місце в медальному заліку. На першому ж  опинилася німецька збірна. Третє місце дісталося угорським спортсменам. 

Даний чемпіонат в цьому сезоні став останнім міжнародним випробуванням харків’ян на човнах “Дракон”. 

Проте в інших видах веслування боротьба за медалі буде тривати. Таким чином, з 5 по 9 вересня  в Португалії буде проходити чемпіонат світу з веслування на байдарках та каное. Зокрема, українську збірну буде представляти харків’янка Марія Гончарова.  

  

  

comments powered by HyperComments