Дуже гарна традиція складається на Харківщині – завжди підтримувати спорт – Світлична

Четвер, 20 вересня 2018, 16:10
Про це голова ХОДА наголосила під час відзначення в Україні Міжнародного дня студентського спорту.
Дуже гарна традиція складається на Харківщині – завжди підтримувати спорт – Світлична

Зокрема, Юлія Світлична привітала студентів-спортсменів. Вона наголосила, що дуже гарна традиція складається на Харківщині – завжди підтримувати спорт. До її привітань приєднався також заступник міністра освіти та науки України Роман Греба. За його словами, такі студенти роблять Україну сильною, вони показують своїм друзям та одноліткам, як можна правильно жити та обирати спосіб свого розвитку. 

Заходи пройшли на території фізкультурно-спортивного комплексу «Локомотив». До нього долучилися близько 5000 студентів та викладачів Харківської державної академії фізичної культури, спортсмени з інших областей, харків'яни та гості міста. На території комплексу розмістилося 20 локацій, які представляли різні види спорту. Також там пройшли майстер-класи, під час яких вивідувачі спробували для себе різні види спорту. Також частиною свята став флешмоб із підтягування.  

Більшість змагань Всеукраїнської універсіади відбудеться в січні наступного року на різних локаціях у регіонах країни. Переможці змагань візьмуть участь у Всесвітній універсіаді. 

comments powered by HyperComments