Тепер до збірної команди України з біатлону входять харків’яни 

Понеділок, 21 січня 2019, 16:22
Під час змагань харківські спортсмени здобули срібну та бронзову медалі.
Тепер до збірної команди України з біатлону входять харків’яни 

Як передає Управління у справах молоді та спорту ХОДА, в селищі Яворів Львівської області пройшов чемпіонат України з біатлону серед юніорів та юніорок. Там харків’яни здобули срібну та бронзову медалі. 

Друге місце в спринті залишилось за Юрієм Ситником. Він прийшов до фінішу з результатом 28:09.2. Його випередив Сергій Телень з Чернігівщини (27:44.6). Ще один харків’янин Олександр Пономаренко фінішував третім у мас-старті з результатом 38:50.6. Переможець Євген Івченко з Сумщини випередив його на 14.8 сек. Юрій Ситник у мас-старті прийшов п’ятим (39:38.1). 

У змаганнях серед юніорок харківські спортсменки медалей не здобули. Кращий результат був за Оксаною Коваленко, яка прийшла до фінішу сьомою в мас-старті та була дев’ятою в спринті. 

За підсумками чемпіонату були сформовані збірні команди України для участі в міжнародних стартах. До їх складу увійшли біатлоністи з Харкова, вихованці Українського східного центру олімпійської підготовки із зимових видів спорту. На юнацькому чемпіонаті світу з 27 січня по 2 лютого братиме участь Юрій Ситник, а на Європейському юнацькому олімпійському фестивалі з 8 по 16 лютого буде боротися Степан Кінаш.

comments powered by HyperComments