Харківські легкоатлети завоювали п’ять нагород на чемпіонаті України

Понеділок, 18 лютого 2019, 17:25
З 15 по 17 лютого в місті Мукачево проходив зимовий чемпіонат України з легкоатлетичних метань.
Харківські легкоатлети завоювали п’ять нагород на чемпіонаті України

В змаганнях брали участь дорослі, молодь, юніори та юнаки. Під час чемпіонату на рахунку у харків’ян залишились дві золоті, дві срібні та одна бронзова медаль. Золото здобули метальники диска. Харків’янин Микита Нестеренко став переможцем у змаганнях серед чоловіків (60,45 м), а Ганна Дунаєвська — серед молоді U23 (44,92 м). 

Срібло дісталося Євгену Максименко – метання диска 1,75кг серед юніорів U20 (44,58 м) та Тетяні Оніщенко – метання спису серед юніорок (37,92 м). У свою чергу бронзову медаль у змаганнях з метання диска 1 кг серед жінок завоювала Катерина Нестеренко. 

В чемпіонаті взяли участь спортсмени з 22 областей України. У загальнокомандному заліку харківська збірна зайняла четверте місце. На першому були спортсмени з Дніпровської області, на другому –  київські легкоатлети. Третє місце дісталося спортсменам з Черкаської області. 

Нагадаємо, що нещодавно харків‘янка Марина Чернишова стала переможницею турніру серії «ITF World Tennis Tour», який проходив в турецькому місті Анталії. Під час фіналу 19-річна тенісистка здолала японську спортсменку Юкі Найто. 

comments powered by HyperComments