Харківські паралімпіці завоювали п‘ять нагород під час Кубку світу

Понеділок, 25 березня 2019, 11:33
Паралімпіці-лижники змогли тріумфально завершити сезон.
Харківські паралімпіці завоювали п‘ять нагород під час Кубку світу

За підсумками заключного етапу паралімпійського Кубку світу з біатлону та лижних перегонів, українська збірна зайняла перше загальнокомандне місце. Змагання відбулися в Японії. Там українські паралімпіці здобули шість золотих, сім срібних та десять бронзових нагород. Зокрема, серед них одне «золото», два «срібла» та дві «бронзи» були на рахунку харків’ян.

Харків‘янка Оксана Шишкова у змаганнях серед жінок з проблемами зору разом зі своїм тренером-гайдом Віталієм Казаковим здобула перемогу в біатлоні на середній дистанції. Їй вдалося двічі фінішувати другою. Крім того, їй дісталася бронзова медаль у лижних перегонах на середній дистанції.

Під час змагань серед чоловіків з проблемами зору Віталій Лук'яненко разом зі своїм тренером-гайдом Борисом Бабаром прийшов до фінішу третім у біатлоні на середній дистанції.

За підсумками Кубку світу вісім спортсменів з української збірної були отримали в якості нагороди особисті кубки в біатлоні. А семеро паралімпійців отримали кубки лижних перегонах. Вони, зокрема, дісталися харків‘янкам Оксані Шишковій та Людмилі Ляшенко як у біатлоні, так і в лижних перегонах, а також Віталію Лук'яненкуПаралімпіці-лижники змогли тріумфально завершити сезон.

comments powered by HyperComments