У Харкові пройшов міжнародний турнір з боксу

Вівторок, 2 квітня 2019, 13:01
В змаганнях взяли участь спортсмени з семи країн.
У Харкові пройшов міжнародний турнір з боксу

Міжнародний турнір з боксу серед юніорів проходив з 26 по 31 березня в манежі КДЮСШ «ХТЗ». В ньому брали участь боксери з таких країн, як Азербайджан, Білорусь, Болгарія, Грузія, Румунія, Хорваті та Україна. Після завершення турніру на рахунку української збірної було вісім золотих, сім срібних та тринадцять бронзових медалей.  За результатом вона зайняла перше загальнокомандне місце.

Три «золота» та чотири «бронзи» були на руках харків’ян. Переможцем у ваговій категорії до 57 кг став В’ячеслав Бригаденко. У фіналі він з рахунком 4:1 здолав румунського спортсмена Самуеля Романа. Микита Горбатенко став власником золотої медалі у вазі до 70 кг. У фіналі він одноголосим рішенням суддів 5:0 здолав запорізького боксера Ігоря Шарова.  

Переможцем у ваговій категорії до 80 кг став Матвій Ряжба, який здолав у фінальному поєдинку з рахунком 5:0 Данила Міняйла із Запоріжжя. Бронзові нагороди дісталися Данилу Дрижаку, Дмитру Соляніку, Івану Літвіну, Семену Орлову. Даний турнір є етапомпідготовки до юніорського чемпіонату Європи, який з 17 по 25 травня буде проходити в Румунії.
 
 
 
 

 

comments powered by HyperComments