У харківських синхроністом вже третя медаль чемпіонату світу

Середа, 17 липня 2019, 10:28
У Кореї українська збірна з синхронного плавання здобула «бронзу» в технічній програмі груп.
У харківських синхроністом вже третя медаль чемпіонату світу

Збірна за участі харків‘янок Єлизавети Яхно, Анастасії Савчук, Марти Федіної, Катерини Резнік, Марини та Владислави Алексіївих, Яни Нарежної та Аліни Шинкаренко отримала від суддів 93.4514 бали. Вони на бал перевершили японських спортсменок, які були їх головними конкурентками.

Тепер українська збірна з синхронного плавання, куди входять виключна харків’янки, вже є золота та дві бронзові нагороди, здобуті під час чемпіонату світу з водних видів спорту. Самі змагання проходить в корейському Кванджу.

Також Анастасії Савчук та Марті Федіній вдалося з третього місця вийти до фіналу довільної програми дуетів, який пройде 18 липня. 17 липня Марта Федіна буде змагатися за медалі в довільній програмі соло. А учасниці групи будуть боротися за вихід у фінал довільної програми.

Нагадаємо, що нещодавно харківські синхроністки стали чемпіонками світу. 15 липня на чемпіонаті світу з водних видів спорту українська збірна з синхронного плавання завоювала золоту медаль. До цього в технічній програмі дуетів «бронза» дісталася Анастасії Савчук та Марті Федіній.

comments powered by HyperComments