Харківські важкоатлети встановили рекорди України

Понеділок, 22 липня 2019, 13:20
З 15 по 19 липня в Городку (Хмельницька область) пройшов чемпіонат України з важкої атлетики серед чоловіків та жінок.
Харківські важкоатлети встановили рекорди України

Під час цих змагань харківські спортсмени здобули два «золота», два «срібла» та чотири «бронзи». Харків’янка Ірина Деха здобула впевнену перемогу в ваговій категорії до 76 кг. Так нею було встановлено одразу три рекорди України серед жінок: 103 кг – у ривку, 123 кг – у поштовху та 226 кг – у сумі двоєборства.

Чемпіонський титул у ваговій категорії до 55 кг завоювала Каміла Конотоп. У сумі двоєборства вона подолала вагу 184 кг: 86 кг - у ривку та 98 кг - у поштовху. «Срібло» дісталося Світлані Самуляк у ваговій категорії до 49 кг. Харків’янка у сумі двоєборства подолала вагу  144 кг. Нею також були встановлені рекорди України в ривку серед спортсменок до 17 років та 20 років. З бронзовими медалями додому поїдуть Марія Гангур і Анастасія Власенко.

У змаганнях серед чоловіків Ігор Конотоп став власником срібної нагороди у ваговій категорії до 81 кг. У сумі двоєборства він подолав вагу в 311 кг: 140 кг - у ривку та 171кг - у поштовху. «Бронза» дісталася Олександру Лавриненку та Антону Марущаку. Загалом, ці змагання стали одним з етапів підготовки та формування української збірної до чемпіонату світу, який відбудеться у Таїланді.  
 

 

comments powered by HyperComments