Харківські дзюдоїсти стали чемпіонами Європи

Середа, 31 липня 2019, 12:39
З 25 по 28 липня в Лас-Пальмасі (Іспанія) проходили особистий та командний чемпіонати Європи з дзюдо серед ветеранів.
Харківські дзюдоїсти стали чемпіонами Європи

До чемпіонатів долучилися близько 800 спортсменів віком від 30 років з 35 країн світу. Там українська зібрана здобула три золоті, шість срібних та вісім бронзових нагород. З них два «золота», одне «срібло» та дві «бронзи» завоювали харківські спортсмени.

Як передає Управління у справах молоді та спорту ХОДА, харків‘янин Костянтин Ананченко тепер чемпіон Європи в категорії М2 у вазі до 81 кг. Він зміг подолати польського та російського суперника, а у фіналі переміг французького дзюдоїста. Ще одна золота медаль була здобута Миколою Терещенком в категорії М1 у вазі понад 100 кг. Під час трьох поєдинків він здолав британського, французького та німецького спортсменів

«Срібло» в категорії М7 у ваговій категорії  понад 100 кг дісталося Георгію Манучаряну, який поступився хіба що своєму сербському супернику. Бронзова нагорода була завойована Сергієм Ліпіліним  та зібраною у закладі харків’ян Костянтина Ананченка, Миколи Терещенка і Сергія Ліпіліна.

Нагадаємо, що харківський спортсмен Станіслав Титаренко посів друге місце на чемпіонаті Європи. Змагання з велоспорту маунтінбайк проходили серед ветеранів. Чемпіонат пройшов  Брно (Чехія).

comments powered by HyperComments