Харківські паралімпійці здобули нагороди на тенісному турнірі в Токіо

Вівторок, 6 серпня 2019, 16:22
З 31 липня по 3 серпня в Японії проходив міжнародний турнір з паранастільного тенісу, де харків’ян завоювали чотири медалі.
Харківські паралімпійці здобули нагороди на тенісному турнірі в Токіо

До змагань долучилися 200 паралімпійців з 23 країн світу. В результаті турніру на рахунку в українців були три золоті, одна срібна та шість бронзових нагород. Одна золота та три бронзові медалі серед учасників, які мають порушення опорно-рухового апарату, були здобуті харків’янами.  

Чинна чемпіонка світу Марина Литовченко здобула «золото» в індивідуальних змаганнях у класі 6. Також нею була отримана бронзова нагорода у командних жіночих змаганнях. У змаганнях серед чоловіків у класі 2 бронзову медаль отримав Олександр Єзик. Він також опинився на третьому місці в командних змаганнях разом з Василем Петрунівим з Івано-Франківської області, передає Управління у справах молоді та спорту ХОДА.

Нагадаємо, що харків’янка Юлія Макаренкова стала срібною призеркою етапу Кубка світу з шашок. Змагання відбулись у столиці Латвії. У жіночому турнірі взяли участь близько 50 спортсменок з восьми країн.  
 

 

comments powered by HyperComments