Харківських спортсменів відзначено державними нагородами

Четвер, 3 жовтня 2019, 16:32
Медалями «За працю і звитягу» нагороджено Дениса Вороновського та його тренера Андрія Долгополова.
Харківських спортсменів відзначено державними нагородами

Відповідний Указ №728/2019 Президент Володимир Зеленський підписав 1 жовтня.

Спортсмени отримали нагороди «за досягнення високих спортивних результатів на XXX Всесвітній літній Універсіаді у м. Неаполі (Італійська Республіка), виявлені самовідданість та волю до перемоги, піднесення міжнародного авторитету України» - йдеться в документі.

На змаганнях у Неаполі Денис Вороновський став бронзовим призером з тхеквондо (ВТФ).

Нагадаємо, у вересні харків‘янка отримала звання Заслуженого працівника фізичної культури та спорту. Про це йдеться у відповідному Указі Президента «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня фізичної культури і спорту».

«Присвоїти звання  «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України» Лілії Самсоновій - тренерові, члену президії громадської організації «Харківське обласне фізкультурно-спортивне товариство «Україна»», - зазначено в Указі.

Довідково. Лілія Миколаївна Самсонова – переможниця чемпіонатів України та Радянського союзу зі скелелазіння та лижних перегонів, двічі майстер спорту (у лижах та в скелелазінні), має 1-й розряд з альпінізму, інструктор з альпінізму другої категорії, суддя національної категорії зі скелелазіння.

comments powered by HyperComments