Сьогодні в Харкові відбудеться матч між збірними України та Литви

П'ятниця, 11 жовтня 2019, 11:17
Збірна України від 11 жовтня зіграє матч відбору на Євро-2020 проти збірної команди Литви.
Сьогодні в Харкові відбудеться матч між збірними України та Литви

Матч пройде на стадіоні «Металіст», передає Дозор.Неделя. Початок о 21:45. Головний арбітр - Харальд Лехнер (Австрія). Пряма трансляція на телеканалах «Україна» і «Футбол 1».

«Можу сказати, що перед матчем з Литвою у команди є впевненість. Дуже важливо здобути перемогу. З усією повагою до Литви, ми граємо вдома, і перед нами стоїть велика мета – нам потрібна ця перемога. Гравці налаштовуються показати хороший футбол і здобути результат », - зазначив тренер «жовто-синіх» Андрій Шевченко.

Відзначимо, всього збірні України та Литви зустрічалися між собою 9 разів: 6 раз перемагали «синьо-жовті», 2 рази Литва, 1 нічия. Голи - 18: 8.

Нагадаємо, у зв'язку з матчем в Харкові будуть тимчасово закриті станції метро «Спортивна» і «Метробудівників». Також до стадіону стягнуть понад 2000 силовиків.

Після п'яти зіграних поєдинків збірна України лідирує у відбірковій групі Євро-2020 (13 очок). На другому місці Португалія – 8 очок. Щоб гарантувати собі вихід на Євро-2020, Україна в матчах з Литвою і Португалією потрібно набрати чотири очки.

comments powered by HyperComments