Бадмінтоністи Харківщини перемогли на чемпіонаті України

Понеділок, 11 листопада 2019, 10:36
На змаганнях у місті Дніпро, які відбулись з 4 по 7 листопада, збірна області завоювала 11 медалей.
Бадмінтоністи Харківщини перемогли на чемпіонаті України

За підсумками чемпіонату, участь у якому взяли 125 найсильніших бадмінтоністів країни, харків'яни здобули 4 золоті, 1 срібну та 6 бронзових медалей.

«У чоловічій одиночній категорії третій рік поспіль не має рівних харків’янину Артему Почтарьову. На цей раз у фіналі він обіграв Кирила Леонова з Дніпра з рахунком 21:15, 21:11, - розповідають в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА. - Також Артем святкував перемогу і в чоловічій парній категорії разом з Валерієм Атращенковим. У фіналі харківський дует здолав 21:15, 20:22, 21:14 суперників з Дніпра Івана Дружченко і Олександра Колесника».

Також у цій категорії на рахунку харків’ян - бронзові медалі, які здобули Іван Мединський та Геннадій Натаров.

Крім цього, Валерій Атращенков здобув ще одну золоту медаль. Разом з Єлизаветою Жаркою він став чемпіоном у змішаній парній категорії, здолавши у фіналі 21:10, 21:19 Сергія Гарісту та Наталю Войцех з Дніпра.

Ще одна харківська змішана пара - Геннадій Натаров і Ольга Михайленко - стали бронзовими призерами.

У жіночій парній категорії володарями «золота» стали Єлизавета Жарка та Марина Ільїнська. У фіналі харків’янки обіграли своїх землячок - Анастасію Прозорову і Валерію Рудакову з рахунком 21:13, 21:14. У цій же категорії Ольга Михайленко і Ольга Сутула, а також ще одна харків’янка Олена Прус, яка грала з Марією Улітіною з Дніпра, здобули бронзові нагороди.

Єдина категорія, де харківським бадмінтоністам не вдалося здобути золоту медаль, стала жіноча одиночна. Чемпіонкою серед жінок стала Марія Улітіна з Дніпра, яка у фіналі перемогла іншу дніпровську спортсменку Наталю Войцех. Харків’янки Марина Ільїнська та Ганна Михалькова посіли третє місце.

comments powered by HyperComments