Харківські спортсмени стартували на юнацькій Олімпіаді в Лозанні

Вівторок, 14 січня 2020, 13:51
9 січня в Швейцарії розпочалися III зимові юнацькі Олімпійські ігри, за медалі яких змагаються п’ять харків’ян.
Харківські спортсмени стартували на юнацькій Олімпіаді в Лозанні

Одними з перших нагороди Олімпіади почали розігрувати біатлоністи, серед них і спортсмен Харківської області, бронзовий призер ХІV зимового Європейського юнацького олімпійського фестивалю Степан Кінаш, повідомили у прес-службі ХОДА.

Він вже провів дві гонки і на обох був у десятці кращих. В індивідуальній гонці на 12,5км він показав кращий серед українців результат - 35 хвилин 58,7 секунди - та посів восьме місце.

В одиночній змішаній естафеті Степан Кінаш разом з Ганною Скрипко з Чернігова посіли шосте місце. Результат українців був 43:06.8.

Попереду у біатлоністів ще дві гонки - спринт і ще одна змішана естафета, які відбудуться 14 та 15 січня.

Також у боротьбу за медалі вступили фігуристи. В танцях на льоду Україну представляє харківський дует Анна Чернявська і Олег Муратов. Вони вже відкатали ритмічний танець та встановили свій особистий рекорд 52.24 бали. Після першої програми вони посідають сьоме місце. Сьогодні, 13 січня, вони продемонструють суддям свій довільний танець.

Ще два харківські олімпійця Тетяна Зарванська та Данило Федоренко, які виступають в шорт-треку, почнуть змагання 18 січня.

Триватимуть зимові юнацькі Олімпійські ігри 2020 до 22 січня.

comments powered by HyperComments