Футбол в Сербії: «Партизан» – «Младость»

1  |  Субота, 30 травня 2020, 09:59
Футболісти «Младості» сенсаційно обіграли «Партизан» в матчі першого кола поточного сезону - 1: 0. Чи вийде у підопічних Саво Мілошевича взяти переконливий реванш за минулу невдачу?
Футбол в Сербії: «Партизан» – «Младость»

Форма команди «Партизан»:

«Партизан» - один з двох найсильніших клубів Сербії, який вже 27 разів вигравав національний чемпіонат, однак зараз команда переживає не найкращі часи, останній раз вони ставали чемпіонами в 2015-му році, а в минулому році і зовсім стали третіми, пропустивши вперед себе ще й «Раднічкі Ніш». Не кращим чином складається для «чорно-білих» і поточний чемпіонат. Так, вони повернули собі другу сходинку в турнірній таблиці, проте для них існує тільки перша позиція, яка знову дістанеться «Црвене Зірці» – повідомляє редакція meta-ratings.com.ua.

Форма команди «Младость»:

«Младость» - середняк сербського футболу, а останній їх серйозний успіх датований 2008-му роком, коли вони дісталися до фіналу Кубка країни. На цьому подвиги колективу з міста Лучани підійшли до кінця, а в нинішньому сезоні вони розташовуються прямо на екваторі турнірної таблиці. Перед коронавірусною паузою «урани» видали безкомпромісний відрізок в чемпіонаті, по ходу якого 11 матчів поспіль не грали внічию, здобувши за цей час шість перемог при п'яти поразках. 

Історія особистих зустрічей між командами «Партизан» і «Младость»:

В рамках сербської Суперліги команди провели між собою 16 особистих зустрічей. На рахунку «чорно-білих» 12 перемог, «урани» були сильнішими в одному поєдинку, а ще чотири гри завершилися внічию. Різниця забитих м'ячів також на боці господарів майбутнього протистояння - 39: 9. 

Згідно історії особистого протистояння, «Партизан» має величезну перевагу над «Младост», однак не все так однозначно в майбутньому поєдинку. Вся справа в тому, що «урани» є вкрай незручним опонентом для «чорно-білих» саме останнім часом. В останніх чотирьох очних зустрічах белградський клуб здобув лише одну перемогу, попередній раз крупно вони обіграли суперника сім матчів назад, а в поточному чемпіонаті і зовсім програли єдиний міжсобойчик. 

 

ТЕГИ: футбол
comments powered by HyperComments