«Торпедо-БілАЗ» – «Смолевичі»: один з лідерів приймає одного із аутсайдерів

1  |  Четвер, 28 травня 2020, 18:02
Відкриватиме програму 11-го туру Вищої Ліги Білорусі поєдинок між одним із лідерів таблиці «Торпедо-БілАЗ» та одним із головних аутсайдерів чемпіонату «Смолевичі».
«Торпедо-БілАЗ» – «Смолевичі»: один з лідерів приймає одного із аутсайдерів

Господарі поля в останньому турі програли, тому захочуть виправитись перед власною публікою, а «Смолевичі» якраз підходящий суперник, адже команда в цьому сезоні ще не знала смаку перемог.

Читайте і інші актуальні прогнози на сайті.

«Торпедо» добре провело стартові 10 турів, команда посідає 3-ю сходинку в таблиці, маючи в активі 18 очок. «Автозаводці» не демонструють над результативну гру, команда забила всього 13 голі за 10 поєдинків, а це трошки більше гола за гру в середньому, однак є виключення, наприклад перемога  над «Мінськом» і «Городеєю» з рахунками 5:2 і 3:1 відповідно.

«Смолевичі» разом з «Білшиною» абсолютно найгірші команди чемпіонату на даний момент – у обох нуль перемог за 10 турів. Однак «Смолевичі» випереджають свого «друга по нещастю» на 1 бал, маючи в активі 4 очки. «Смолевичі» найменш результативна команда ліги – 6 голів забито за 10 поєдинків. Пропускає команда немало (14 пропущених), але не найбільше, навіть в першій половині таблиці є команди, що пропустили більше.

Господарі поля однозначні фаворити цього протистояння. Команда явно в кращій формі, а остання поразка можливо і допоможе команді, адже команда прагнутиме вибачитись перед своїми фанами за програш в останньому матчі, тож будуть налаштовуватись на перемогу. «Смолевичі» ще не перемагали в цьому розіграші, і в цьому турі у команди суперник з топ-3 таблиці на даний момент, тож надіятись навіть на нічию для гостей – марно. Господарі повинні без проблем брати 3 очки, і продовжувати переслідувати лідерів.

 

ТЕГИ: футбол
comments powered by HyperComments