У Харькові спортивний рух перекриє транспортний

Субота, 1 серпня 2020, 13:54
2 серпня у Харкові відбудеться мультиспортивне змагання, в якому учасники долатимуть «залізний шлях».
У Харькові спортивний рух перекриє транспортний

На учасників Iron Way чекає заплив (1,93 км), велоетап (90 км) і біг (21,1 км), з якими спортсмени повинні впоратися без зупинок. Більш легкі старти для тих, хто хоче вперше спробувати себе в тріатлоні, перенесли на 2021 рік.

Сотні учасників з Харкова, Києва, Дніпра, Полтави, Запоріжжя та інших українських міст випробують себе трьома видами спорту — як індивідуально, так і в естафетних командах. У гонці братимуть участь спортсмени від 16 років. «Залізні люди» почнуть гонку на території пляжно-розважального комплексу «Акважур» і фінішують на «Superior Golf & Spa Resort».

Iron Way — це не просто змагання, а найгучніше і масштабне спортивне свято літа, яке відбудеться за любої погоди. Основна кількість учасників заходу з Харкова — 180 учасників, Києва — 110 учасників та Дніпра — 36 учасників. Цього року в гонці братимуть участь спортсмени практично з 40 міст України та 53 найсильніших спортивних клубів країни.

У зв'язку з епідеміологічною ситуацією, Iron Way 2020 пройде за іншими правилами для учасників та уболівальників:

  • Масовий старт скасовується. Встановлюються спеціальні коридори для одночасного старту - кожен буде вибігати з свого коридору.
  • На старт зможуть потрапити тільки учасники та організатори гонки, щоб забезпечити відстань між спортсменами на старті.
  • При видачі стартових пакетів і безпосередньо перед стартом учасників чекає health-скрін.
  • У зоні видачі стартових пакетів, в пунктах харчування і на фініші будуть доступні санітайзери.
  • Волонтери не надягатимуть на спортсменів медалі: діставшись до фіналу, кожен учасник отримає медаль в руки.
  • Групи підтримки зможуть вболівати за учасників, але при цьому організатори рекомендують дотримуватися дистанції 1,5 метра. На фініші глядачі зможуть розміститися на будь-який локації: в наметі ресторану «Альбатрос», на веранді готелю, на дитячому майданчику або біля басейну, щоб зустрічати переможців оваціями.
  • Вся команда організаторів і волонтерів буде в масках та рукавичках.

На час проведення Iron Way 2020 буде перекрито рух транспорту. За інформацією з міськради, з 06.00 до 17.00 забороняється рух транспортних засобів по маршруту проведення змагань по вул. Героїв Праці на ділянці від вул. Барабашова до вул. Шевченка, по вул. Шевченка на ділянці від вул. Героїв Праці до вул. Матюшенка, по вул. Матюшенка, Журавлівському спуску, вул. Весніна на ділянці від вул. Пушкінської до вул. Сумської, по вул. Сумській від вул. Весніна до вул. Дерев'янка, по Білгородському шосе і вул. Академіка Курчатова з поетапним відновленням руху транспорту після проходження спортсменами траси триатлону.

 

comments powered by HyperComments