Щоб двічі не вставати: футболісти збірної України покатаються на велосипедах з харків'янами і зіграють у футбол з арабами

1  |  Субота, 22 травня 2021, 09:57
23 травня у Харкові пройде традиційний Велодень.
Щоб двічі не вставати: футболісти збірної України покатаються на велосипедах з харків'янами і зіграють у футбол з арабами

Це масштабний соціально-спортивний проект, який проходить у Харкові з 2006 року і популяризує здоровий спосіб життя. Завбільшки 10 тисяч учасників подолають 9 кілометрів за дещо оновленийм маршрутом: пл. Свободи - пр. Науки - вул. Дерев'янка (розворот) - пр. Науки - пл. Свободи.

Велопробіг стартує об 11:00 від пам'ятника козакові Харьку.

На прийдешні у неділю велопокатушки залучили футболістів збірної України. Вони мають продемонструвати, що не тільки вміють бігати по полю, а ще й їздити на веломашині.

Збірна України вже кілька днів як у Харкові. І випадкові зустрічі зі своїми улюбленцями просто на вулицях Харкова вводять у захват фанатів, адже гравців іноді випускають зі спортивної бази у Високому – на вигул.

У вигляді Велодня харківським вболівальникам головної команди України підготували невипадкову зустріч з улюбленцями. Зрозуміло, від селфі футболісти не відскіпаються. 

Того ж таки 23 травня національна команда проведе в Харкові товариський матч проти збірної Бахрейну. Щоби двічі не вставать. Матч почнеться о 21.00 на стадіоні «Металіст».

comments powered by HyperComments