Харківський «Металіст» оголошує масштабний набір у відроджену Академію футболу

Субота, 28 серпня 2021, 11:16
ФК «Металіст» приступає до нового етапу відродження улюбленої гри в місті Харкові і оголошує розширений набір учнів в дитячо-юнацьку футбольну академію.
Харківський «Металіст» оголошує масштабний набір у відроджену Академію футболу

Президент «Металіста» Олександр Ярославський виділив кошти, за рахунок яких проводиться комплексна реконструкція всіх 14 ігрових полів - як частина загальної програми відновлення футбольної інфраструктури «Металіста».

Тут вже укладають штучний газон останнього покоління від фірми Desso Sports Systems, визнаного світового лідера в цій галузі.

ФК «Металіст» зараз створює всі умови для проживання, харчування, відпочинку, медичного обслуговування вихованців Академії і, звичайно ж, для тренувань на високому європейському рівні. Уже зараз клуб привернув до роботи ліцензований тренерський склад з великим досвідом роботи.

«Для ФК «Металіст» оновлена ​​футбольна Академія - новий великий крок до відродження славних традицій харківського футболу. Ми запрошуємо в нашу академію дітей 2005-2016 років народження. Станьте частиною історії і великого майбутнього «Металіста», - йдеться у повідомленні.

Академія футболу «Металіст»
E-mail: academy@metalist.ua
Телефон: +380 67 577 00 11

comments powered by HyperComments