Тренувальний центр «Металіста 1925» під Харковом зазнав масштабних руйнувань

Субота, 4 червня 2022, 15:57
Навчально-тренувального центру клубу у Високому, зазнав руйнувань внаслідок влучання ракети окупантів зі сторони російського Бєлгороду.
Тренувальний центр «Металіста 1925» під Харковом зазнав масштабних руйнувань

Ракета влучила по території НТЦ, залишивши після себе вирву глибиною у п’ять метрів, повідомляє пресслужба клубу. У будівлях вибиті майже всі вікна, сильно пошкоджені фасади, внутрішні приміщення та деякі комунікації, знищено частину закупленого обладнання та екіпірування команди на новий сезон. Дісталося і футбольним полям, які також зазнали ушкоджень. Вибух був такої сили, що залишки грунту розкидані в радіусі більше ста метрів від його епіцентру.

Тепер колись сучасна база схожа на спортивний комплекс у якомусь Омську чи Ханти-Мансійську. Орки так і домагаються, щоби Україна була схожа на росію.

«Все зруйноване ми обов’язково відбудуємо після нашої перемоги, а вже наступного сезону «Металіст 1925» дасть гідний бій «Шахтарю», «Динамо» та іншим клубам Української Прем’єр-Ліги у вільній європейській Україні. Слава нашим захисникам! Все буде Україна!», – переконані в клубі.

comments powered by HyperComments