Барселона сенсаційно втрачає очки

1  |  Понеділок, 27 лютого 2023, 19:07
Барселона перед матчем в гостях проти Альмерії мала відставання від Реала на 7 очок. З таким розривом можна було трохи розслабитись після вильоту з єврокубків.
Барселона сенсаційно втрачає очки

Хаві залишив у запасі Араухо, Кунде, Рафінью, а Дембеле з Фаті та Педро залишилися у лазареті. І навіть без них каталонці повинні були справитися. Однак "блаугранас" занадто прямо сприйняли слово "розслабитись". У першому таймі Барса провела всього 4 удари по воротах, навіть не потрапивши у створ воріт. Жодного моменту гості не створили. Більше того - Альмерія на 24-й хвилині вибігла вперед зусиллями Ель-Біляля Туре. Гаві втратив м'яч під тиском Елі, Туре вхопив м'яч і обігрався з Суаресом перед штрафним, після чого реалізував вихід один на один з тер Штегеном. 1:0 Барселона була змушена відновлюватися в Ла Лізі вперше з 8 листопада 2022 року.

Господарі всього через три хвилини могли забити й другий гол. Баптистао закривав подачу з кутового, пробивши з гострого кута під найближчу штангу, однак тер Штеген коліном парирував цей удар. В кінці кінців, команди пішли відпочивати при мінімальній перевазі Альмерії.

У другому таймі практично нічого не змінилося. Підопічні Рубі взагалі забули про атаку, а каталонці до 80-ї хвилини провели всього чотири удари. Сумарна їх гострота тягла на 0,27 очікуваних голів. В актив гостей можна було занести лише кілька гострих подач, які досить можливо могли завершитися ударом по воротах суперника. Фактично, “Барса” не награла навіть на один гол, тож поразка стала якщо і не очікуваною, то справедливою як мінімум. Таким чином, “Реал” може, а скоріш за все й скоротить відставання та боротьба за чемпіонство не виглядатиме аж такою простою як досі. “Блаугранас” вкотре дивують за цей сезон, а після вильоту з Ліги Європи питання щодо можливостей каталонців стає все гострішим та крісло під Хаві цілком може захитатися.

Разом з O’zbekiston bukmekerlik idoralari reytingi ти завжди можеш стежити за останніми подіями у світі футболу та передбачати, що чекає на твої улюблені клуби вже в найближчому майбутньому!

 

comments powered by HyperComments