Де дивитися відео з 3G: ТОП кращих онлайн-сервісів

П'ятниця, 29 квітня 2016, 17:45
Ми вже не раз говорили про те, що зміцнення позицій відеоконтенту в частці загального трафіку 3G інтернету - світовий тренд. Сьогодні ми підкажемо вам, які існують альтернативи YouTube і де можна подивитися онлайн-відео з мобільного пристрою.
Де дивитися відео з 3G: ТОП кращих онлайн-сервісів

1. Vimeo

Цей відеохостинг цілком можна нагородити званням «перший після YouTube». Однак, на відміну від згаданого, цей сервіс не розміщує рекламу в роликах. Безперечними перевагами даного хостингу є зручний розподіл роликів за категоріями, а також велика різноманітність контенту. Ще однією особливістю є те, що, на відміну від найближчого конкурента, Vimeo допускає відео з оголеною натурою, єдине правило - відсутність еротичного підтексту. Відео легко проглядається як у вікні браузера, так і за допомогою спеціального додатку, яке доступне користувачам всіх популярних мобільних платформ.

2. Dailymotion

Цей хостинг також входить в трійку лідерів за кількістю глядачів. До слова, за функціоналом він дуже схожий на попередній. Dailymotion перейняв у Vimeo плюси: зручний інтерфейс і адекватна сортування відео. Правда, на цьому сайті вас може очікувати неприємність - блокування піратського контенту. Тобто - ніяких екранок або DVD-рипів. Сервіс працює в додатку і браузері.

3. Twitch

Цей сервіс точно знаком шанувальникам відеоігор. Стрім - онлайн-відео, на яких гравці демонструють свої ігрові навички - популярні серед сотень тисяч користувачів. А під час змагань з кіберспорту аудиторія стрімів може перевищити мільйон користувачів. Втім, Twitch пропонує не тільки онлайн-перегляд, але і базу з уже записаними відео. Робота з хостингом доступна як в браузері, так і в додатках.

4. Ustream

Якщо ідея стриммингу вам сподобалося, проте ви не любите комп'ютерні ігри, цей сервіс для вас. Тут можна ознайомитися з концертами і спортивними матчами, лекціями та подіями в режимі реального часу. Сервіс також має елементи соціальної мережі - тут можна підписуватися на канали, спілкуватися з іншими глядачами і вести власний аккаунт.

А ще хочемо звернути вашу увагу на прекрасну можливість безкоштовного перегляду відео через 3G - тарифний план «Київстар Онлайн Екстра» включає в себе нетарифікований трафік для перегляду відео на ресурсах MEGOGO і DIVAN.TV. Більш того, якщо ви є абонентом «Домашнього інтернету» і користуєтеся послугою «Домашнє ТБ», у вас є можливість дивитися телебачення через 3G (перебуваючи, наприклад, не вдома), також без плати за трафік.

В рамках спецпроекту «Якісний 3G» ми продовжуємо перевіряти швидкість 3G-інтернету від «Київстар» в різних районах Харкова.

Сьогодні ми з'ясували, наскільки швидко працює інтернет нового покоління ще в двох місцях, улюблених для прогулянок серед жителів Першої столиці: на набережній біля скверу «Стрілка» і в районі ТЦ «Караван» і «Дафі» на Салтівці.

Нагадаємо, в рамках нашого спецпроекту «Якісний 3G», який реалізується завдяки підтримці національного телеком-оператора Київстар, ми вже розповіли нашим читачам про те, чому так актуальний зараз 3G для України. Ми поговорили про можливості використання мобільних грошей, з'ясували, на що українці витрачають трафік 3G, а також пояснили, в чому відмінність 3G стандартів. Ми вже ділилися секретами, що робити, якщо 3G-інтернет гальмує, а також як зробити так, щоб 3G не влетів вам в копієчку.

 

comments powered by HyperComments