Харків'янам замінять iPhone 7, якщо «шипіння» не сподобається користувачу

Середа, 21 вересня 2016, 03:12
Всего через кілька днів після презентації та початку продажів нового смартфона від Apple перші покупці дорогого гаджета iPhone 7 висловлюють зауваження на звук, який нагадує шипіння.
Харків'янам замінять iPhone 7, якщо «шипіння» не сподобається користувачу

Перші «щасливчики» відзначають, що шиплячий звук з'являється при серйозному збільшенні навантаження на процесор смартфона. Шанувальники продукції Apple, які зіткнулися з цією проблемою, припускають, що вона може бути пов'язана з процесором A10.

Виробник допоки не робить жодних офіційних заяв з приводу скарг, але користувачів, які зв'язалися зі службою підтримки AppleCare, запевнили, що їхні смартфони будуть замінені, коли є така необхідність.

До речі, українські митники вже устигли вилучити вісім iPhone 7, офіційні продажі якого стартували 16 вересня. На митному посту «Лужанка» на кордоні з Угорщиною пасажири автомобіля намагалися незаконно провезти в Україну десять нових смартфонів іPhone 7. Toyota Camry з водієм і трьома пасажирами була направлено в бокс для поглибленого огляду. І у багажному відсіку авто виявлено 10 мобільних телефонів iPhone 7. Як заявили мандрівники, мобільні телефони є їхньою власністю: одному належать чотири телефони, а іншим – кожному по два. Вартість одного телефону становить €863. Оскільки громадяни порушили правила митного контролю, тому згідно зі статтею 511 Митного кодексу України за протоколами про порушення митних правил всі мобільні телефони iPhone-7 вилучено.

comments powered by HyperComments