Харківські науковці розробили інноваційну зброю (ФОТО)

Четвер, 1 грудня 2016, 13:15
5 грудня харківські науковці продемонструють свої новітні розробки.
Харківські науковці розробили інноваційну зброю (ФОТО)

Захід відбудеться напередодні дня Збройних сил України, розповіли в регіональному медіа-центрі Міноброни України.

Як повідомляють організатори,  на території навчального полігону факультету військової підготовки НТУ «ХПІ» (с. Подворки Дергачівського району) покажуть прототип газодетонаційної зброї та інші інноваційні розробки харківських військових науковців.

Нагадаємо, на навчальній базі МВС «Сокільники» ГО «Східний корпус» і ЦК «Азов» за участю обласного військкомату провели військово-тактичні змагання студентської молоді Харкова. 

За словами інструкторів, навчання студентів, що об'єдналися в 10 команд по 8 осіб, проходили в шести зонах. Всі етапи і сектори гри були розроблені і контролювалися бійцями і активістами ГО «Східний корпус» і ЦК «Азов».

Перша зона – збирання-розбирання зброї. Друга – демонстрація озброєння роти «Східний корпус», представлена дуже широко: від пістолетів (ПМ, Форт, ПБС), снайперських гвинтівок і автоматів (АК, АКСУ) до кулеметів (ПК, ПКМ, ДШК) та гранатометів (РПГ «Муха», АГС). Райвійськкомати надали ММГ (макети автоматів), столи і армійські агітнамети.

Третім етапом була демонстрація активістами ГО «Східний корпус» і ЦК «Азов» техніки рукопашного бою і методів обеззброєння супротивника, озброєного ножем, пістолетом і автоматом. 

ФОТО: сайт ХОГА, медіа--центр Міноборони

comments powered by HyperComments