Як мережеві гіганти намагаються боротися із тероризмом (ВІДЕО)

Вівторок, 6 грудня 2016, 23:59
Інтернет-гіганти мережі YouTube, Facebook, Twitter та і Microsoft вирішили згуртуватися для того, аби спільно протистояти поширенню через їх інформації з екстремістським змістом.
Як мережеві гіганти намагаються боротися із тероризмом (ВІДЕО)

«На наших споживчих сервісах немає місця контенту, який сприяє просуванню тероризму. Коли нам повідомляють про це, ми швидко вживаємо заходи проти подібного контенту відповідно до політики кожної компанії», – йдеться у спільній заяві, оприлюдненій 6 грудня.

У рамках боротьби з терористичним контентом веб-гіганти починають обмін цифровими ідентифікаторами фото- і відеоматеріалів, що мають зв'язок зі спробами терористів завербувати людей. Такий крок дозволить виявляти потенційно пов'язані зі злочинцями записи.

Обмін почнуть з найбільш радикальних і кричущих відео терористів, що дозволить вичистити подібну інформацію з мережі. При цьому персональні дані клієнтів усіх чотирьох ресурсів розголошуватися не будуть.

Уже в наступному році результати роботи матеріалізуються у базу даних подібних «відбитків», що дозволить іншим ресурсам негайно видаляти підозрілі публікації.

Коротше кажучи, як попереджав відомий кіногерой Штірліц, «ми всі під ковпаком у Мюллєра».

comments powered by HyperComments