Розслідування вбивства Шеремета зазнало значного прогресу

Середа, 10 серпня 2016, 13:52
Луценко заявив, що розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета зазнало значного прогресу, хоча і залишається закритим від громадськості.
Розслідування вбивства Шеремета зазнало значного прогресу

Як передає УНІАН, про це заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко під час брифінгу. За його словами, на даний момент немає інформації, яку можна надати громадськості. Проте у розслідуванні є прогрес, хоча воно залишається закритим для публіки.

Як відомо, Павло Шеремет загинув 20 липня у Києві у результаті підриву автомобіля. Згідно висновкам поліції, то було умисне убивство. До його розслідування долучилися представники ФБР США. У їх лабораторіях досліджується хімічний склад речовини, яка використовувалась для вибухового пристрою. Як визначило слідство, вибуховий пристрій був саморобним.

Слідством були висунуті чотири версії вбивства: особиста ворожнеча, професійна діяльність загиблого, вірогідність дестабілізації обстановки через смерть іменитого журналіста і банальна помилка – метою зловмисників було вбивство журналістки Олени Притули, якій і належав даний автомобіль. На даний момент вже було опитано більше 500 свідків.

comments powered by HyperComments