Deep forest, Chicane та Onuka: у Карпатах відбудеться унікальний музичний фестиваль

Вівторок, 23 серпня 2016, 18:00
Polyana Music Festival, який відбудеться 9-11 вересня, відкриє в Україні нове музичне місце.
Deep forest, Chicane та Onuka: у Карпатах відбудеться унікальний музичний фестиваль

Про це повідомляє "Справжня Варта. Львів".

Це перший в Закарпатті фестиваль подібного масштабу й формату. Фестивальні майданчики розташуються в долині р. Пеня, що занурюється у ліс та гори, поблизу села Поляна Свалявського району Закарпатської області. 

«Ми створюємо в Україні новий і, сподіваємося, значущий фестиваль. Мотиви і вигоди очевидні: чим більше культурних подій в країні – тим вищий інтерес до неї. Чим більше у нас красивого - тим більше позитивних емоцій. Культура наповнює економіку і формує добре сусідство», - відзначає ідеолог Polyana Music Festival Євгенія Стрижевська.

Хедлайнери фестивалю: 

- вперше в Україні DEEP FOREST (FR). Відомі багатьом поколінням. З фільмів, дисків та навіть касет. Стиль DEEP FOREST визначають як world music, або ж етно-електроніку. На нашій галявині можна буде доторкнутися до цієї історії, антураж бездоганний; 

- CHICANE (a.k.a. Nicholas Bracegirdle), UK. Один з найпопулярніших електронщиків планети, який підкорив світові танцполи своїми Offshore, Saltwater, Don’t Give Up, зіграє їх і багато красивої музики, в Карпатах, повним лайвом; 

- лідери української сучасної сцени – ONUKA. Інтелігентний мікс новітніх світових тенденцій  та українських традицій. Національний культурний експорт. 

На Main Stage фестивалю свою присутність підтвердили Cepasa (UA), Sun Groove (UA), Morphom (UA), Go-A (UA), Shuma (BY), TonikaDJBand (UA ) і, вперше в Україні – Sexy Suicide (PL). На нічній сцені – відомі DJ України. 

comments powered by HyperComments