У Миколаєві був заарештований чоловік, якого підозрюють у збуті сурогатного алкоголю. Від нього померло вже 5 осіб

Понеділок, 3 жовтня 2016, 18:30
Центральним Миколаївським судом був обраний запобіжний захід у вигляді утримання під вартою 27-річного місцевого мешканця, який підозрюється у збуті сурогату.
У Миколаєві був заарештований чоловік, якого підозрюють у збуті сурогатного алкоголю. Від нього померло вже 5 осіб

Як повідомляє УНІАН, він отримав термін в 60 діб без можливості того, що за нього хтось внесе заставу. Дане рішення ухвалили 2 жовтня в результаті клопотання слідчого. Під час досудового розслідування було встановлено, що з 20 до 25 вересня в області продавалася сурогатна горілка. Від отруєння вже померло 5 осіб. Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 204 КК України.

Є інформація, що від вживання сурогатного алкоголю вже померло близько 40 осіб. Крім того, по всій країні вже зареєстрували 81 випадок отруєння фальсифікатом. Перші смертельні випадки були виявлені на Харківщині. Від сурогату постраждали 62 особи, для 27-х отруєння закінчилося смертю. Як повідомляла «Справжня варта», вони вживали горілку марки «Пшенична». Що стосується інших областей, до на Житомирщині постраждали 3 особи, одна з яких загинула; на Донеччині – 9 осіб (5 померли), на Миколаївщині – 5 смертельних випадків, на Луганщині постраждали від отруєння 2 чоловіків.

comments powered by HyperComments