Любов і українська армія. Як закохуються офіцери

Вівторок, 14 лютого 2017, 17:42
Кілька історій про щасливе кохання військових
Любов і українська армія. Як закохуються офіцери

Старший лейтенант Костянтин Янішевський розпочав військову кар’єру на посаді лікаря медичного пункту військової частини міста Миколаєва. Медиком він мріяв стати з дитинства, а про одруження й не думав. Аж поки не поїхав на Донбас воювати за Батьківщину. Там, в АТО, хлопець і зустрів Її. Людину, яка повністю змінила життя Костянтина, звуть Катерина, вона була санітарним інструктором патрульної роти на автомобілях. Її військове звання - молодший сержант.

Я прийшла у гвардію за покликанням. Хлопця, а тим більше, чоловіка – не шукала. Але щойно побачила Костянтина, одразу відчула близьке та рідне", - згадала дівчина.

Тож уже за кілька днів після знайомства офіцер чекав на Катерину з квітами, бо зрозумів, що ця дівчина - його доля.

Ще одна історія кохання - Артем і Тетяна Радванські, обидва викладають у Нацгвардії англійську мову. Вони познайомились у перший робочий день Тетяни в академії Нацгвардії. У пам’яті обох про цей день залишився погляд. "Пробігла іскра", - згадує Артем. Тож тепер уже подружжя погоджується - кохання з першого погляду існує.

Зараз вони вже виховують доньку Аріну, полюбляють разом відпочивати і вважають, що родина - це найголовніше.

Молодший сержант Дар’я Охотенко - одна з тих, хто гордиться тим, що є дружиною офіцера. Познайомившись із звичайним солдатом п`ять років тому, вона, звичайна студентка, стала йому дружиною. А потім взагалі стала військовою, щоб бути ближче до судженого.

"Зараз я музикант військового оркестру. Нарешті моя мрія здійснилася, ми з чоловіком частіше бачимось, і на військову службу вирушаємо разом. Цивільне життя залишилось у минулому. Тепер у нашій сім’ї  панують військові закони, - гордо каже Дар`я. - Служба в армії стала нам долею".

comments powered by HyperComments