ЗНО: зміни до реєстраційних даних можна внести до 31 березня

Вівторок, 21 березня 2017, 19:36
Про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти
ЗНО: зміни до реєстраційних даних можна внести до 31 березня

Учасники ЗНО, які отримали сертифікати, однак бажають внести зміни до персональних даних, можуть перереєструватися. Для цього їм потрібно внести зміни до реєстраційних даних за допомогою сервісу «Внести зміни», сформувати та оформити нову реєстраційну картку.

Повторно сформований комплект реєстраційних документів, а також отриманий раніше Сертифікат необхідно передати до закладу освіти, у якому навчається випускник поточного навчального року, або самостійно надіслати до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти – якщо це випускник минулих років або учень (слухач, студент) професійно-технічного чи вищого навчального закладу.

У разі отримання рішення про відмову в реєстрації, можна усунути причини, що стали підставою для прийняття такого рішення. Для цього необхідно створити нову реєстраційну картку за допомогою сервісу «Зареєструватися» та сформувати новий комплект документів.

Випускники загальноосвітніх навчальних закладів 2017 року подають реєстраційні документи для усунення причин відмови в реєстрації до закладу, де навчаються. Випускники минулих років, учні (слухачі, студенти) професійно-технічних, вищих навчальних закладів надсилають документи на адресу регіонального центру, зазначену в контрольно-інформаційному листі.

Нагадаємо, що Центр оцінювання якості освіти створив мобільний додаток під назвою «Моє ЗНО».

Відтепер учасники ЗНО зможуть будь-коли переглянути розклад обраних тестувань і отримати результати. Серед основних функцій додатку:

- інформування про місце та час проведення тестувань ЗНО з обраних предметів;

- запис тестувань ЗНО до системного календаря мобільного пристрою;

- завчасні нагадування про наближення тестування;

- повідомлення про новини та зміни в проведенні ЗНО;

- повідомлення про наявність і показ результатів тестування.

Доступ до функцій мобільного додатку можливий після введення номеру та пін-коду сертифіката учасника ЗНО.

comments powered by HyperComments