Шокін в шоці: «покійник» ходить по коханках

П'ятниця, 24 березня 2017, 04:27
Увечері 23 березня, а конкретно о 22.23, певні засоби масової дезинформації, які позиціонують себе українськими, повідомили про нібито передсмертний стан екс-генпрокурора України Віктора Шокіна.
Шокін в шоці: «покійник» ходить по коханках

Самого «померлого» ця новина дуже повеселила. На кшталт Марка Твена, котрий свого часу, якщо пам'ятаєте, сказав: «чутки про мою смерть дещо перебільшені», родичі Віктора Шокіна заявили, що він живий та здоровий.

«Вийшов від однієї коханки і йду до іншої», – заявив сам Віктор Шокін, коментуючи «сенсаційну новину» про своє самопочуття. Мовляв, «Не дождетесь!», як відповідав анекдотичний Рабінович на питання про здоров'я.

При цьому Шокін переконаний, що подібні фейки – брудна провокація його ворогів, і побажав їм усім здоров'я.

Про те, що передсмертний стан екс-генпрокурора – всього лише фейк, написав на своїй сторінці у Facebook й нардеп від БПП Олександр Грановський.

Як з'ясувалося, інформацію про те, що екс-генпрокурор перебуває при смерті, з посиланням на власне джерело в лікарні «Феофанія» оприлюднили горезвісні «Вєсті» (один з підрозділів яких уже позбавили ліцензії на радіоефір): «На даний момент Віктор Шокін знаходиться практично при смерті. Він може не дожити до ранку», – йшлося у повідомленні, яке вийшло о 22.23 23 березня.

Нагадаємо, Віктор Шокін обіймав посаду генерального прокурора України з 10 лютого 2015 року, в квітні 2016 вийшов на пенсію.

comments powered by HyperComments