Як Україна готується до фінальних матчів Ліги Чемпіонів УЄФА: Райнін провів засідання Оргкомітету

Субота, 27 травня 2017, 10:40
Під головуванням Глави Адміністрації Президента України Ігоря Райніна відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та проведення в Україні фінальних матчів Ліги Чемпіонів УЄФА та Ліги Чемпіонів УЄФА серед жінок сезону 2017-2018 років з футболу.
Як Україна готується до фінальних матчів Ліги Чемпіонів УЄФА: Райнін провів засідання Оргкомітету

Про це повідомляє прес-служба Адміністрації Президента України, передає "Справжня Варта".

Серед основних завдань, які стоять перед Оргкомітетом, - створення інфраструктури, розробка транспортного сполучення, забезпечення безпеки на стадіонах і в аеропортах, фінансування. 

Віце-президент Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) Григорій Суркіс, посилаючись на думку експертів, зазначив, що до жовтня 2017 року на НСК «Олімпійському» мають бути проведені необхідні роботи для підготовки стадіону до матчів.

«Центральна арена країни має бути в належному стані. Тому разом треба вирішити це питання», - прокоментував Ігор Райнін.

Щодо забезпечення безпеки на стадіоні, згідно з даними моніторингу, який проводили експерти УЄФА, на НСК «Олімпійському» необхідно покращити роботу служб безпеки: удосконалити механізми огляду глядачів перед матчем, провести професійну підготовку стюартів, забезпечити передачу фото- та відео-матеріалів правопорушень до правоохоронних органів.

Наступне засідання Оргкомітету з підготовки та проведення в Україні Ліги чемпіонів 2018 року з футболу відбудеться вже у червні. 

Нагадаємо, що 17 травня у Харкові донецький "Шахтар" виграв Кубок України. Єдиний переможний гол на 80-й хвилині забив забив Марлос. Кубок України переможцю вручили голова ХОДА Юлія Світлична і президент ФФУ Андрій Павелко.  "Харків отримав спортивне свято і безліч емоцій! Ми і далі будемо розвивати харківський футбол та футбол у Харкові " - заявила голова ХОДА відразу після матчу.

Також повідомлялося, що у Харкові має відбутися матч Україна-Туреччина рамках 7-го туру відбору чемпіонату світу-2018.

 

comments powered by HyperComments