Мінімальна пенсія може зрости не на 60 гривень, а на 140 - Розенко

Вівторок, 3 жовтня 2017, 11:17
З 1 жовтня її розмір може скласти 1452 гривень
Мінімальна пенсія може зрости не на 60 гривень, а на 140 - Розенко

У разі ухвалення відповідного рішення Верховною Радою України, мінімальний розмір пенсії з 1 жовтня може зрости до 1452 гривень, а не до 1373 гривень, як планувалося раніше. Про це в ефірі радіо заявив Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко, - повідомляє «Справжня Варта».

«Сьогодні на нараді з народними депутатами України, з керівниками фракцій, на якій обговорювалася пенсійна реформа, було прийняте ще одне важливе рішення про те, що ми готові, і у нас є для цього ресурс, щоб з 1 жовтня мінімальний розмір пенсії зріс не до 1373 гривні, як планувалося раніше, а щоб мінімальний розмір пенсії зріс до 1452 гривні», - сказав він.

«Тобто мінімальна пенсія може зрости не на 60 гривень, а на 140. А це означає, що 8 млнпенсіонерів, розмір пенсії яких залежить від мінімальної, отримають більш суттєве підвищення», - підкреслив Павло Розенко, - повідомила прес-служба Віце-прем’єр-міністра.

Як раніше писала «Справжня Варта»,урядовці знову запевняють: ціни на газ для населення не підвищаться.

«Змін до збільшення ціни на газ немає. Прем’єр-міністр чітко заявив, що економічних підстав для цього (збільшення ціни) немає. І Міністерство це може підтвердити», - сказав Ігор Насалик,

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments