Міноборони планує забезпечити у 2018 році новим житлом 22 тис. контрактників

П'ятниця, 13 жовтня 2017, 19:29
Житло будується в пунктах постійної дислокації військових частин
Міноборони планує забезпечити у 2018 році новим житлом 22 тис. контрактників

Про це повідомив Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак, - повідомляє «Справжня Варта»

Полторак: «Практично всі будинки, які сьогодні були представлені Верховному Головнокомандувачу, будуть збудовані у бойових частинах, підрозділах, тобто в пунктах постійної дислокації. Плануємо за рахунок ресурсу цього року і те, що сплановано на наступний рік, збудувати таких приміщень загальною кількістю контрактників понад 22 тисяч осіб».

«Що стосується проблеми розміщення особового складу, який виходить із району проведення АТО, ми зараз вже проводимо активну роботу у вирішенні цього важливого питання», – наголосив Міністр оборони України.

Він повідомив, що вже будуються й «ростуть» військові містечка на 6 тисяч чоловік на Широкому лані, Черкаському та Гвардійському по 2,5 тисячі людей, в інших Навчальних центрах.

«Там буде побудована інфраструктура для забезпечення якісного відновлення, відпочинку, навчання й реабілітації після виходу із району проведення АТО. В інших навчальних центрах і на полігонах, де будуть проходити навчання, ми плануємо встановити сучасні палатки, які також були сьогодні представлені Главі держави. В них комфортно та зручно відпочивати й готуватися до занять», – розповів Міністр оборони України Степан Полторак.

Як раніше писала «Справжня Варта», Харків може забезпечити якісну підготовку особового складу танкових військ.

Про це заявив Міністр оборони генерал армії України Степан Полторак.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments