Відтепер тільки учасники АТО та внутрішньо переміщені особи - першочерговики на пільговий житловий кредит

Середа, 18 жовтня 2017, 18:05
Вже затверджений розподіл бюджетних коштів по регіонах України.
Відтепер тільки учасники АТО та внутрішньо переміщені особи - першочерговики на пільговий житловий кредит

Про це заявив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, - повідомляє «Справжня Варта»

Зубко: "Першочергове право в отриманні пільгового кредиту на придбання доступного житла відтепер мають учасники АТО та внутрішньо-переміщені особи. Вперше такий принцип ми заклали у порядок використання коштів за відповідною держпрограмо щодо забезпечення громадян доступним житлом. На неї виділено 30 мільйонів гривень".

За слвоами міністра, вже затверджений порядок спрямування бюджетних коштів по регіонам України. Наразі схвалюється перелік об’єктів житлового будівництва, на добудову або придбання житла яких можуть спрямовуватися кошти. Головним розпорядником бюджетних коштів є Держмолодьжитло та його регіональні представництва.

Як раніше писала «Справжня Варта», переселенці на Харківщині потихеньку звикають до нового життя, але сподіваються повернутися додому.

Такі настрої поліцейські виявили у сім’ї переселенців із Луганщини /селища Фрунзе/, які тимчасово осіли у селі Перемога Золочівського району.

В родині троє дітей – 9 та 6-річні хлопчики та 4-річна дівчинка. Власного житла за три роки вони не придбали, мешкають у найманому будинку.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments