«Укрзалізниця» попереджає про скасування часу

Четвер, 26 жовтня 2017, 23:47
Із 29 жовтня відправлення і прибуття поїздів здійснюватметься з урахуванням переведення стрілок годинника на одну годину назад у зв'язку з переходом на зимовий час.
«Укрзалізниця» попереджає про скасування часу

Як повідомляє «Справжня варта», в «Укрзалізниці» попередили, що у квитках час відправлення та прибуття поїздів буде вказуватися зимовий.

У зв'язку з переходом 29 жовтня 2017 о 4:00 за київським часом скасовується дія літнього часу «Укрзалізниця» відкорегувала графік руху пасажирських, приміських і вантажних поїздів. Відтак пасажирам, які запланували поїздки на найближчі вихідні, а також зустрічаючим, слід бути уважними і своєчасно звірити годинники.

До речі, про зміни в графіку курсування поїздів проінформовані сусідні країни – і ті, які переходять на зимовий час, і ті, які не переходять.

«Справжня Варта» нагадує: перехід на «зимовий» час у 2017 році в Україні відбудеться в неділю, 29 жовтня, о 4:00. Стрілки аналогових годинників треба перевести на годину назад вручну. Орієнтуватися можна по годиннику комп'ютера, мобільного гаджета або по цифрах на екранах телевізрів.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments