Ми здатні організувати на високому рівні Чемпіонат Європи зі спортивної боротьби серед кадетів - Райнін

Понеділок, 5 березня 2018, 13:23
В Україні є досвід проведення серйозних європейських спортивних змагань. Минулого року відбувся Чемпіонат Європи з боксу в Харкові і Чемпіонат Європи зі стрибків у воду в Києві.
Ми здатні організувати на високому рівні Чемпіонат Європи зі спортивної боротьби серед кадетів - Райнін

Про це розповів Глава Адміністрації Президент України Ігор Райнін під час робочої зустрічі в рамках підготовки до Чемпіонату Європи зі спортивної боротьби серед кадетів.

Змагання відбуватимуться в Києві вже у квітні. Дати проведення Чемпіонату:  22-30 квітня 2018 року.

За інформацією члена Виконавчого комітету Міжнародного Олімпійського комітету Ненада Лоловича, це одна з найважливіших спортивних подій 2018 року. 

"Це дуже важливо для України, оскільки цей чемпіонат є кваліфікаційним на Юнацькі Олімпійські ігри, які відбудуться в Аргентині в жовтні цього року", - повідомив він.

За словами Ігора Райніна, організатори працюватимуть над створенням усіх умов, а також безпеки для спортсменів. 

"В цьому році ми організовуватимемо два фінальних матчі Ліги Чемпіонів УЄФА. І, безумовно, Чемпіонат Європи серед кадетів з усіх видів спортивної боротьби – греко-римська, вільна, змагання серед жінок – ми здатні організувати на високому міжнародному рівні",  - сказав також Глава Адміністрації Президента.

Сторони досягли домовленості, що національні федерації країн, які планують бути представленими на Чемпіонаті Європи з боротьби, мають вчасно подати заявку щодо участі своїх спортсменів. Окремо було наголошено, що спортсмени, які незаконно знаходилися на окупованих територіях України – у Криму, окремих районах Донецької та Луганської областей, до змагань допущені не будуть.

Нагадаємо, у Харкові відбувався Чемпіонат Європи з боксу 2017 року (16-24 червня). У ньому взяли участь 260 спортсменів з 39 країн, в тому числі 10 українських боксерів, двоє з яких - представники харківської школи

comments powered by HyperComments