Герої живуть допоки їх пам’ятають. У Києві відбувся з’їзд націоналістів

П'ятниця, 25 січня 2019, 20:09
Лише за 2018 рік Нацкорпус провів понад 10 тисяч акцій усією Україною. Про це сказав голова з’зду, речник партії «Національний корпус» Олександр Алфьоров, відкриваючи ІІІ Всеукраїнський з’їзду партії.
Герої живуть допоки їх пам’ятають. У Києві відбувся з’їзд націоналістів

«У 2018 році «Національний Корпус» започаткував створення системи освіти для власного членства. Почала роботу низка освітніх проектів, які в продовж року пройшли понад 500 випускників. Нам довіряють все більше і більше людей. У 20018 році ми висунули 97 кандидатів на вибори у територіальні громади. Отримали перемоги у 5 областях, зокрема у Чигирині, де НК отримав довіру більше ніж 7% голосів виборців, залишивши позаду всі провладні партії. У 2018 році Національний Корпус з вітчизняними економістами розробив стратегію економічного зростання України, спираючись на світовий досвід за останні 50 років», - сказав він. 

Алфьоров підкреслив, що люди, які пройшли війну, мають стати опорою української держави.

«У листопаді 2018 року Національний Корпус домігся створення Міністерства у справах ветеранів. Цей процес занадто затягнувся з 2014 року. Україна не має права видавати Російській Федерації і її союзникам іноземних добровольців, що воювали і воюють на боці України, отримують поранення чи поховані тут, на нашій землі. 

У жовтні 2018 року Верховна Рада проголосувала у першому читанні за законопроект #3433 авторства Андрія Білецького щодо спрощеного надання українського громадянства іноземним добровольцям», - сказав він. 

На думку Алфьорова, «Національний Корпус» – найактивніша політична сила в Україні.

«Виключно лише за 2018 рік ми провели понад 10 тисяч акцій усією Україною. Одна з головних проблем української економіки – це відсутні забезпечення з боку держави права на власність. З цього виникає рейдерство, і інші подібні злочини. «Національний Корпус» у 2018 році надав допомогу у захисті від рейдерів у Харківській, Одеській, Миколаївській, Черкаській, Дніпровській, Чернівецькій, Чернігівській, Івано-Франківській, Запоріжській, Київській областях, та у самому місті Києві допомогу з цим ганебним явищем», - підкреслив він. 

Алфьоров розповів, що у грудні «Національний корпус» не допустив підвищення тарифів на електричну енергію для промислових та інших споживачів на 12%. В тому ж місяці «Національний Корпус» домігся скасування рішення про підвищення цін на проїзд у маршрутках у Київській області.

За словами Алфьорова, українці мають бути солідарними, тільки тоді ми виживемо, як нація.

«У жовтні 2018 року активісти «національного Корпусу» брали участь у евакуації населення з-під міста Ічня після початку вибухів на військових складах. Армія потребує сучасної техніки. В грудні 20128 року волонтери «Національного Корпусу» представили перші українські «баггі», які не поступаються американськім аналогам. Ця машина яскраво засвідчує те, що ми робимо справи, які абсолютно пов’язані зі справою для фронту. Ми сподіваємося, що ця машина знайшла своє враження і відгуки і вже в багатьох країнах - на сьогоднішній день вона проходить всі випробування», - сказав він. 

Герої живуть до того часу, допоки їх пам’ятають, зауважив голова з’їзду.

«У російсько-українській війні загинуло понад 2 тисяч захисників батьківщини. І в квітні «Національний Корпус» з міністерство екології Литви і сотнями родинами загиблих українських бійців висадили на острові Хортиця 2 тисячі дубів. Я нагадаю, що ці дуби буди були висаджені у пам'ять тих, хто загинув за нашу батьківщину», - сказав він.

Нагадаємо, у ІІІ Всеукраїнському з’їзді партії «Національний Корпус», який відбувся 25 січня у київському Палаці cпорту, взяли участь 648 делегатів від регіональних осередків партії.

comments powered by HyperComments