«На Урок» підтримує освітян під час карантину: оголошено старт Всеукраїнської інтернет-олімпіади

Вівторок, 28 квітня 2020, 09:34
З 27 квітня по 20 травня учнів з усієї України запрошують до участі в VI Всеукраїнській інтернет-олімпіаді від Освітнього проєкту «На Урок».
«На Урок» підтримує освітян під час карантину: оголошено старт Всеукраїнської інтернет-олімпіади

Кількість предметів щороку зростає, навесні 2020 до вибору учасників – 19 дисциплін. Свої знання вже перевірили понад 1,2 млн дітей з 10 тис. шкіл, майже 80 тис. учителів впровадили онлайн-олімпіади в навчальний процес.

Онлайн-олімпіада «На Урок» – це відповідь на нагальні потреби освітян під час карантину. Інструменти діджиталізації дозволяють провести безпечний та неупереджений інтерактив, у якому можуть взяти участь учні 1-11 класів. Реєстрація доступна з 23 квітня до останнього дня проведення олімпіади – 20 травня. Завдання можна виконувати з комп'ютера, планшета та смартфона.

Усі питання розроблені методистами відповідно до шкільної програми, також олімпіада покликана перевірити загальну ерудицію та креативність дітей. Безкоштовний тест можна скласти з таких предметів:

Я досліджую світ 1–2 клас;

Предмети початкової школи 1–4 клас;

Мистецтво 1–4 клас;

Основи здоров’я 3–9 клас;

Трудове навчання (хлопці) 3–9 клас;

Трудове навчання (дівчата) 3–9 клас;

Математика 1–11 клас;

Українська мова та література 1–11 клас;

Англійська мова 1–11 клас;

Інформатика 1–11 клас;

Біологія 6–11 клас;

Фізика 7–11 клас;

Хімія 7–11 клас;

Історія 5–11 клас;

Географія 6–11 клас;

Зарубіжна література 5–11 клас;

Німецька мова 5–11 клас;

Громадянська освіта 10 клас;

Правознавство 9,11 клас.

Після завершення виконання завдань учасник одразу побачить свій результат. Загальні ж підсумки підбиватимуться 21 травня, а офіційні результати будуть оприлюднені 22 травня 2020 року. Головний принцип змагання – взяти участь може кожен, незалежно від рівня знань і місця проживання. По завершенню олімпіади учні отримують приємні нагороди – дипломи чи сертифікати за участь. Учителі зі свого боку також отримують свідоцтва про підготовку учасників і призерів, а ще – іменні подяки за залучення великої кількості учасників (більше 10).

Шоста інтернет-олімпіада «На Урок» – новий формат змагання для учнів, а ще це поєднання освітніх трендів, духу змагання та потреби в активному навчальному процесі під час карантину.

comments powered by HyperComments