Лукашенко і путін сьогодні зустрічаються на Далекому Сході

Вівторок, 12 квітня 2022, 13:16
Російський і білоруський диктатори мають обговорити спільні заходи по протидії санкційному тиску з боку Заходу
Лукашенко і путін сьогодні зустрічаються на Далекому Сході

Сьогодні, 12 квітня 2022 року невизнаний президент Білорусі Олександо Лукашенко прибув на Далекий Схід росії для зустрічі із російським диктатором володимиром путіним. Про це повідомляє "Главком" із посиланням на пресслужбу білоруського президента.

«Президент Білорусії Олександр Лукашенко прибув із робочим візитом до Російської Федерації», – йдеться у повідомленні. 

На 12 квітня заплановано зустріч та переговори Путіна та Лукашенка. У День космонавтики вони відвідають космодром «Східний» в Амурській області, у будівництві якого планується участь і білоруських фахівців.

«На космодромі президенти у форматі віч-на-віч обговорять актуальні питання у розвитку двосторонніх відносин, спільні заходи щодо протидії санкційному тиску з боку колективного Заходу, обстановку в регіоні та світі, події в Україні. За підсумками переговорів глави держав зустрінуться з представниками білоруських та російських засобів масової інформації», – поінформували у пресслужбі.

Невизнаний лідер Білорусі Олександр Лукашенко раніше заявив, що його країна має стати повноправним учасником переговорів між Україною та Росією задля припинення війни.

 

comments powered by HyperComments