Рашисти розганяють фейк, ніби Польща хоче "відкусити" в України частину території

Четвер, 19 травня 2022, 08:16
Автором фейку про нібито територіальні претензії Польщі до України є член переговорної групи, помічник президента рф Володимир Мединський
Рашисти розганяють фейк, ніби Польща хоче "відкусити" в України частину території

Російські пропагандистські ЗМІ розганяють черговий фейк, що Польща нібито хоче "відкусити" в України частину території. Автором такого фейку є помічник президента росії Володимир Мединський, який очолює російську делегацію на переговорах із Україною. В ефірі "просвітницького" марафону "Нові горизонти" Мединський заявив, що Польща нібито хоче забрати території заходу України. Заяву Мединського поширює РИА Новости

"Ми розуміємо, що один із центрів прийняття рішень (у Києва – ред.) – їхні західні друзі. Але це такі друзі, що ворогів не потрібно.

Знаючи історію, я ані секунди не сумніваюся, що їхній "друг" Польща за першої ж нагоди "відгризе" в України західноукраїнські території", - заявив Мединський.

Окрім Мединського, про нібито бажання Польщі захопити території на заході України заявляли міністр закордонних справ рф Сергій Лавров та голова російської розвідки Сергій Наришкін.

 
comments powered by HyperComments